Loading...
Over ons 2019-08-29T13:48:59+00:00

ONS CONCEPT

Le Souk d’Orient is de integratieplek voor enthousiaste koks uit het midden-oosten. Bij ons hebben 15 statushouders uit Nijmegen de kans om hun passie voor lekker eten en drinken in de praktijk te brengen. Wanneer u bij ons komt voor een lunch, borrel of kookworkshop wordt u ondergedompeld in de warmte en gezelligheid van het Midden-Oosten. Le Souk d’Orient staat garant voor  het proeven van het Midden-Oosten met al uw zintuigen. Kom bij ons voor overheerlijke huisgemaakte zoetigheden of hartige Mezze’s.

MISSIE EN VISIE

Wij hebben als doel integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te bevorderen. Uitgangspunt daarbij is dat deze integratie het best wordt gestimuleerd door mensen opleiding, werk en inkomen te geven, maar wel in hun eigen kracht te zetten. Dit doen wij door dagelijks met veel passie te koken volgens tradities uit het Midden-Oosten.

Onze missie is tweeledig;  Le Souk d’Orient wil Nederlanders de Levantijnse keuken laten proeven en omarmen, daarnaast willen wij de integratie van statushouders in Nederland bevorderen en een kansrijke toekomst bieden.

HET TEAM

Ons team bestaat uit 15 enthousiaste statushouders, met allen een gemeenschappelijke passie en een gemeenschappelijk doel. De passie is eten en drinken, het doel is een succesvolle toekomst in Nederland. Dit doel wordt bereikt door het volgen van de passie. Onze cultuur- en eetgewoonten overbrengen op onze gasten, tijdens de lunch of bij kookworkshops, zorgt er iedere dag weer voor dat wij vol enthousiasme aan het werk gaan.

PARTNERS

SVO:
www.svo.nl

Museumpark Orientalis:
www.museumparkorientalis.nl

Werkbedrijf Rijk van Nijmegen
www.werkbedrijfrvn.nl

Rabobank Foundation
www.rabofoundation.nl