Loading...
Mezze’s 2019-02-21T20:15:53+00:00

LUNCH

Wanneer u bij ons komt lunchen, heeft u de mogelijkheid verschillende mezze’s te proeven. Mezze’s zijn kleine gerechten uit de Levantijnse/Arabische  keuken. Elke dag werken wij met versbereide mezze’s, wij werken dan ook niet met een vaste kaart.

Onze recepten en ideeën zijn samengevat in het boekje 1001 Mezze. Dit receptenboek is bij ons in het restaurant verkrijgbaar. Zo kunt u thuis nog een keer maken wat u bij ons heeft ontdekt.

Sufra en Mezzebox

Voor de lunch en borrel serveren wij een sufra, dit is een schaal met diverse mezze’s voor slechts € 12,00.
U kunt deze ook meenemen in een mezzebox om te picknicken of voor thuis.

Tevens hebben wij altijd diverse huisgemaakte zoetigheden in onze taartvitrine staan voor bij de koffie.

LE SOUK LABEL

Het team van Le Souk d’Orient wil u ook graag thuis laten genieten van diverse  gerechten. Deze kunt u bij ons in het restaurant kopen. Van huisgemaakte oliën, verschillende soorten hummus tot heerlijke kibbeh, wij bieden van alles aan (ook leuk als geschenk).

Diverse mogelijkheden

Wanneer u museumpark Orientalis bezoekt kunt u bij ons terecht voor een lunch, borrel of hapje. Wij bieden diverse Arabische zoetigheden aan, voor de lunch kunt u gebruik maken van de Mezzebox en in de namiddag bent u van harte welkom op ons terras voor een borrel met diverse mezze’s. Voor groepen van 10 personen of meer vragen wij u vooraf te reserveren, dat kan via dit formulier.