Loading...
Kookworkshops 2019-12-19T11:54:41+00:00

KOOKWORKSHOPS

MAAK KENNIS MET ONZE MOGELIJKHEDEN

Om u echt kennis te laten maken met de Arabische keuken, bieden wij diverse  kookworkshops en andere arrangementen aan.

Wij kunnen voor uw evenement met vrienden, familie of collega’s een volledig verzorgde avond organiseren waarin u wordt ondergedompeld in de Arabische keuken. Met ons team gaat u samen op culinaire ontdekkingstocht door het Midden-Oosten. Na de ontvangst nemen wij u mee naar de tentoonstelling ‘Proeven van het Midden-Oosten’ op museumpark Orientalis. Ondertussen bereiden onze koks de laatste dingen voor, zodat u bij terugkomst nergens meer aan hoeft te denken. Onder het genot van een drankje en een hapje bereidt u diverse mezze’s met onze koks, allen afkomstig uit de regio, welke u samen met uw groep later aan tafel kunt nuttigen. Dit avondvullend programma is een gegarandeerd spektakel wat u niet snel zal vergeten.

Heeft u specifieke wensen, wij denken graag met u mee!

INDIVIDUEEL

Wij organiseren elke vrijdag, zaterdag en zondag avond kookworkshops vanaf 17.00 uur. U kunt dan aansluiten bij andere geïnteresseerden. Onder begeleiding van onze medewerkers gaat u in ontspannen sfeer aan de slag.

Gedurende deze 3 uur durende workshop leert u de Levantijnse keuken kennen. We maken dan klassieke mezze’s als tabouleh, baba ganoush en hummus, maar ook minder bekende heerlijkheden als  Yalangi. Uiteraard sluiten wij de avond af met diverse zoetigheden en Arabische koffie of thee. Aan het eind van de avond krijgt u het kookboekje ‘1001 mezze’ mee naar huis, waarin alle gemaakte recepten staan.

De kosten voor deze avond bedragen € 55,00 p.p. Dit is inclusief kookworkshop, drankjes en het kookboekje 1001 mezze.

GROEPEN

Organiseert u een feestje en wilt u eens wat anders doen? Op zoek naar een leuke activiteit voor uw teamuitje?

Kom dan koken bij Le Souk d’Orient. Vanaf 10 personen kunt u in een besloten workshop bij ons de Arabische en Afrikaanse keuken leren kennen en heeft u het restaurant helemaal voor uzelf.

Daarnaast kunt u het bezoek aan Le Souk ook uitbreiden met bijvoorbeeld een rondgang (met of zonder gids) over Museumpark Orientalis.

Neem contact op voor de mogelijkheden, dan zorgen wij voor een offerte op maat!

CATERING

Iets te vieren aan huis of een feestje op locatie? Ook dan kunnen wij als Le Souk d’Orient iets voor u betekenen, we komen graag naar u toe.

Enkele mogelijkheden die wij bieden zijn:
– 1001 Mezzebuffet
– Oriëntaalse barbecue
– De mezzebox
– Levantijnse borrelarrangement

Van borrelhapjes tijdens uw verjaardag tot een compleet verzorgd (personeels)feest, waarbij wij diverse Levantijnse hapjes uit de houtgestookte oven serveren, alles is mogelijk. Le Souk d’Orient werkt samen met ‘op vuur en vlam‘, samen verzorgen wij bijzondere evenementen op locatie.

Neem contact op voor meer informatie, wij gaan graag eens om tafel om voor u het perfecte evenement te organiseren.